Wat kunt u van ons verwachten

Kwaliteit van de zorg

Onze ervaren kraamverzorgsters doen er alles aan om voor jou, jouw kindje en jouw gezin de kraamtijd tot een mooie periode te maken. Ze geven je daarbij zoveel mogelijk voorlichting en advies. Ze houden de gezondheid van jou en jouw kindje in de gaten en waar nodig nemen ze huishoudelijke klusjes over. Met al hun kennis en ervaring kun je tijdens de kraamtijd altijd bij ze terecht. Ysacare kraamzorg is namelijk in het bezit van zowel het HKZ-Keurmerk als het WHO/Unicef  Borstvoedingscertificaat.  Daarnaast worden onze kraamverzorgsters regelmatig bijgeschoold. Zo weet je zeker dat je de beste zorg krijgt.

Eén kraamverzorgster in jouw kraamtijd

Ons streven is één kraamverzorgster voor de gehele kraamperiode. Mocht het onverhoopt toch voor komen dat de kraamverzorgster vervangen moet worden, dan zorgen wij voor een vlekkeloze overdracht.

Zorg voor je gezin

Wij betrekken de rest van het gezin ook bij de kraamtijd, want voor de andere gezinsleden is het natuurlijk net zo’n speciale tijd. Ook nemen wij praktische zaken op ons, zoals het opvangen en verzorgen van schoolgaande kinderen en eventueel het koken van het avondeten.

Huishoudelijke hulp

Naast de (medische) controle en verzorging van moeder en baby, zullen de kraamverzorgsters ook licht huishoudelijke taken op zich nemen. Daarbij kunt u denken aan het schoonmaken van het sanitair en het verschonen van zowel het kraambed als babybed. Het doen van de kraamwas en boodschappen halen valt ook onder de huishoudelijke taken. Desgewenst wordt er een maaltijd bereid.

Vragen?

Bel of mail ons gerust op 06-24695256 of info@ysacare.nl

 

Copyright 2017 Ysacare Kraamzorg | Alle rechten voorbehouden | Algemene voorwaarden | Klachtenregeling | Privacyreglement

Website laten maken door Best4u Group B.V.